Meidän tarinamme

Livingstonen tarina

Livingstonen tarina sai alkunsa syksyllä 2019, kun vihdoin päätin toteuttaa haaveeni yrittäjänä. Olen koko aikuisikäni arvostanut perinteikästä käsityötä ja ollut erityisen kiinnostunut itämaisista matoista. Käsinsolmituissa aidoissa matoissa on paljon historiaa ja mystiikkaa, joka todella vetoaa minuun. Lisäksi olen sitä mieltä, että vieraasta kulttuurista lainattu värikas estetiikka sopii täydellisesti tyyliltään pelkistettyyn skandinaaviiseen sisustukseen.

 

 

Yrityksen missio

Yrityksen missio on yksinkertainen - haluamme tarjota laadukkaita huonekaluja ja aitoja mattoja kohtuulliseen hintaan. Emme ole erikoistuneet kaikista arvokkaimpiin persialaisiin arvomattoihin, vaan tarkoituksemme on tarjota hintalaatu -suhteeltaan erinomaisia mattoja. Mattojemme alkuperämaa on useimmiten Iran, Afghanistan, Marokko tai Turkki. Kaikki valikoimamme matot ovat niin sanottuja Vintage mattoja 50 - 80 -luvulta ja ne ovat ammattimaisesti korjauskäsitelty sekä pesty ennen toimitusta loppuasiakkaalle. Vintagemattojen tarjoaminen on myös minulle arvovalinta kertakäyttökulttuuria vastaan.

Isberian Rug Company - Rug Revival - YouTube

 

Perustaja

Livingstone verkkokaupan takana on 31 -vuotias Fredrik. Mikäli Sinulla tulee kysyttävää tuotteistamme, niin otathan rohkeasti yhteyttä Instagramissa tai sähköpostitse: info@livingstone.fi